thalıa*selin Moderatör
Kayıt tarihi : 18/07/08 Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 21 Yaş : 31 Nerden : thalinistandan:D Kişisel İleti : thaliayı çok seviyorum canım benim grup hepsiyide bir o kadar seviyorum.. Ruh Hali : Tuttuğu Takım :
| Konu: thalıa yı tanımıyorum.. Ptsi Tem. 21, 2008 7:03 am | |
| THALIA'YI TANIMIYORUM!
| Resmi büyütmek için tıklayın
| Dün Gecce Kenan Erçetingöz'le Yüz Yüze Programına Katılan Gülben Ergen Thalıa'yı Taklit Ediyor İddialarına Net Yanıt Verdi: 'Thalıa'yı Tanımıyorum'
| DÜN GECCE KENAN ERÇETİNGÖZ'LE YÜZ YÜZE PROGRAMINA KATILAN Gülben Ergen THALIA'YI TAKLİT EDİYOR İDDİALARINA NET YANIT VERDİ: 'THALIA'YI TANIMIYORUM' Yüz Yüze'de ilk konu Gülben Ergen'in konserlerinde ve katıldığı şovlarda sahneye girerken yaptığı şovlardı. Ergen, sanatçının sadece şarkı söylemesinin artık yeterli olmadığını şovlarla izleyicinin ilgisini çekmek gerektiğini söyledi. Yaptığı şovların seyirciye ve şarkılarına saygısından kaynaklandığını söyleyen Ergen, yaptığı güzel şeylerin basında gerektiği kadar yer almaması dolayısıyla konserlerinin DVD'sini çıkardığını ve çıkarmaya devam edeceğini söyledi.
|
Thalia'nın konserinde giydiği kostümün, kendi konserinde giydiği kostümle benzerlik göstermesinin hatırlatılması üzerine Ergen, klip ve konserler için moda dergilerinden kıyafet baktıklarını ve Thalia'yı hiç tanımadığını söyledi. Kylie Minogue, Madonna ve Jennifer Lopez'den esinlendiğini kabul eden Ergen, sürekli çizme giymesinin sebebini ayak bileklerinin kalın olmasına bağladı. 'Operasyon yaptırmak istedim ama yapılamadığını öğrendim' dedi. | |
|
YaZYaGmUrU Admin
Kayıt tarihi : 09/06/08 Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 359 Yaş : 40 Nerden : Kayıp Şehir Ruh Hali : Tuttuğu Takım :
| Konu: Geri: thalıa yı tanımıyorum.. Ptsi Tem. 21, 2008 7:32 am | |
| Bencede takLit Ediyor. Hem ThaLia'yı Tanımayan mı Var =) | |
|
Thalia_Amor Yeni Üye
Kayıt tarihi : 17/11/09 Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 45 Yaş : 38 Nerden : istanbul Ruh Hali : Tuttuğu Takım :
| Konu: Geri: thalıa yı tanımıyorum.. Cuma Kas. 20, 2009 5:05 am | |
| Önce taklit et sonra tanımıyorum de ne saçma basbayağı tanıyorsun gülben | |
|