| Thalia'yı Ne Kadar Seviyorsun? | |
|
+11sadoş-1 ThaLiakoLik thaliahayri muserref yeşim thalia_rabia fusunercin t_sodi nihal özlem Rosalinda YaZYaGmUrU 15 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
YaZYaGmUrU Admin
Kayıt tarihi : 09/06/08 Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 359 Yaş : 40 Nerden : Kayıp Şehir Ruh Hali : Tuttuğu Takım :
| |
| |
Rosalinda Yeni Üye
| Konu: Geri: Thalia'yı Ne Kadar Seviyorsun? Cuma Ağus. 01, 2008 6:31 am | |
| Thalia seni çok ama çoooooookkk seviyorum.Ben senin büyük bir hayranınım. Sen çok güzelsin ve sesinde çok güzel.İnşallah Türkiye'ye gelirsin.Seni görmeyi ve seninle konuşmayı çok istiyorum.Başarılarından dolayı da seni çok çok tebrik ederim.Hep başarılı ve mutlu olmanı isterim.
En son Rosalinda tarafından Çarş. Ağus. 27, 2008 4:02 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
özlem Yeni Üye
Kayıt tarihi : 16/08/08 Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 5 Yaş : 34 Nerden : istanbul Kişisel İleti : thalıa benım herseyım Ruh Hali : Tuttuğu Takım :
| Konu: Geri: Thalia'yı Ne Kadar Seviyorsun? C.tesi Ağus. 16, 2008 2:08 pm | |
| slm ben özlem onu çok sevıyorum onu bı kere görebılmek için canımı bıle verebılırım kızının resmını gördüm çok güzeldı o benım canım umarım ömrü boyunca mutlu olur çünkü o bunu hakedıyo | |
|
| |
t_sodi nihal Yeni Üye
Kayıt tarihi : 02/08/08 Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 17 Yaş : 34 Nerden : istanbul Kişisel İleti : thalia artık türkiyeye gel sesimizi duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuyy Ruh Hali :
| Konu: Geri: Thalia'yı Ne Kadar Seviyorsun? Salı Ağus. 26, 2008 11:57 am | |
| bugün thalianın dogum günü dogum günün kutlu olsun thaliş :santa: hatırlayan yok mu yaaaa :o :o | |
|
| |
fusunercin Yeni Üye
Kayıt tarihi : 26/08/08 Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 5 Yaş : 48 Nerden : mersın
| Konu: Geri: Thalia'yı Ne Kadar Seviyorsun? Salı Ağus. 26, 2008 1:56 pm | |
| thalya ıyıkı dogdun senı sevıyorum lutfen sende yaz bana o zaman cok cok mutlu olacam senı cok sevıyorum mail beklerım senden tommy hallo... sen dunyanın enguzel kadınına sahıpsın senın dogmus bence onu asla bırakma | |
|
| |
thalia_rabia Yeni Üye
Kayıt tarihi : 09/09/08 Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 16 Yaş : 36 Nerden : kahramanmaraş Kişisel İleti : _MaSaLiM_&_ÖmRüM_ Ruh Hali : Tuttuğu Takım :
| Konu: Geri: Thalia'yı Ne Kadar Seviyorsun? Ptsi Eyl. 15, 2008 1:55 am | |
| thalia,dünyada gelmiş,geçmiş en iyi şarkıcı....her yönüyle beğeniyorum thalia'yı...delicesine seviyorum thalia'yı...bence thalia dünya güzeli :star: | |
|
| |
yeşim Yeni Üye
Kayıt tarihi : 27/01/09 Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 38 Nerden : izmir Ruh Hali : Tuttuğu Takım :
| Konu: Geri: Thalia'yı Ne Kadar Seviyorsun? Perş. Ocak 29, 2009 9:11 am | |
| TANRIM BANA BİR DAHA DOĞMA ŞANSI VERSEYDİ SENİN YANINDA OLMAYI İSTERDİM.SANA BİR KERE DOKUNMAK İÇİN NELER FEDA ETMEZDİM.SENİ ÇOK SEVEN HAYRANIN...... | |
|
| |
muserref Yeni Üye
Kayıt tarihi : 12/09/08 Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 37 Nerden : istanbul Ruh Hali : Tuttuğu Takım :
| Konu: thalia acuna gelsin hadiiiii Cuma Ocak 30, 2009 12:45 am | |
| arkadaşlar bi fikrim var thalia yayı çok seviyoruz bu bir gerçek o zaman neden acunmedyaya üye olup mesaj atmıyoruz acun bir çok ünlüyü getirdi bence thaliayayı getirse getirse o getirir türkiyeye daha önceden gelicek diye rosalinda yayınlanırken duyduk fakat bekledik bekledik gelmedi artı çocukları ne kadar sevdiğinide biliyoruz ve nekadar yardımsever bir ünlü olduğunuda neden sesimizi duyurmayı denemiyoruz arkadaşlar hadi acuna mesaj atalım ben atttım ama nekadar çok istek olursa okadar iyi | |
|
| |
thaliahayri Yeni Üye
Kayıt tarihi : 18/02/09 Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 32 Nerden : Dünya Kişisel İleti : Ümit İbrahim Kantarcılar . . .
10.12.2010 Cuma Tanıştıkkkkk (: Ruh Hali : Tuttuğu Takım :
| Konu: Geri: Thalia'yı Ne Kadar Seviyorsun? Çarş. Şub. 18, 2009 1:55 am | |
| thalia yı düşünmeden 1 dk bile nefes alamıyorum | |
|
| |
ThaLiakoLik Yeni Üye
Kayıt tarihi : 26/03/09 Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 9 Yaş : 31 Nerden : AnkaRa* Kişisel İleti : Gruphepsi & Thalia'yı Çokkkkkkk Seviyorummm...* Ruh Hali : Tuttuğu Takım :
| Konu: Geri: Thalia'yı Ne Kadar Seviyorsun? Perş. Mart 26, 2009 7:19 am | |
| Onu Çokkk ama Çokkkk Seviyorummmmmmmmmmmmm........ Gerçekten Acun Medya'ya Mesaj Atsak OLabiLir...Yani GeLebiLir | |
|
| |
sadoş-1 Yeni Üye
Kayıt tarihi : 11/07/09 Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 42 Nerden : elazığ
| Konu: Geri: Thalia'yı Ne Kadar Seviyorsun? Salı Tem. 14, 2009 8:55 am | |
| canım benım senı cok sevıyorum gercekten yüzün gibi kalbibinde güzel olduğuna emınım dilerim birgün yakından görme fırsatım olur senı göremediğim icin cok üzgünüm | |
|
| |
sadoş-1 Yeni Üye
Kayıt tarihi : 11/07/09 Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 42 Nerden : elazığ
| Konu: Geri: Thalia'yı Ne Kadar Seviyorsun? Salı Tem. 14, 2009 8:57 am | |
| lütfen türkiyeye gel sesımı duyun artık gelsın artık | |
|
| |
FBemre Yeni Üye
Kayıt tarihi : 09/08/09 Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 35 Nerden : Gemlik/Bursa Tuttuğu Takım :
| Konu: Geri: Thalia'yı Ne Kadar Seviyorsun? Paz Ağus. 09, 2009 11:17 am | |
| ona söyleyecek kelime bulamıyorum.tek kelime ile mükemmel..onun hastası onun aşığıyım..Thalia'yı görüpte beğenmeyecek bir ainsan var mıdır acaba | |
|
| |
FBemre Yeni Üye
Kayıt tarihi : 09/08/09 Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 35 Nerden : Gemlik/Bursa Tuttuğu Takım :
| Konu: Geri: Thalia'yı Ne Kadar Seviyorsun? Paz Ağus. 09, 2009 11:30 am | |
| baylar bayanlar bencede acuna mesaj atalaım THALİA yı getirsin ..ona ölüyorummm | |
|
| |
prenses12 Yeni Üye
Kayıt tarihi : 20/07/09 Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 17 Yaş : 35 Nerden : kayseri Ruh Hali : Tuttuğu Takım :
| Konu: Geri: Thalia'yı Ne Kadar Seviyorsun? Ptsi Eyl. 28, 2009 3:43 am | |
| türkiyeye bekliyoruz seni ayrıca kızın çok tatlı seni seviyorum | |
|
| |
şenay Yeni Üye
Kayıt tarihi : 22/11/08 Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 37 Nerden : Rize
| Konu: Geri: Thalia'yı Ne Kadar Seviyorsun? Salı Kas. 24, 2009 1:50 am | |
| Thaliam rosalindam seni çoooooooooookkkk seviyorum bunu kelimelerle anlatamam.Sesin kendin herşeyinle harikasın tatlı bebeğin yakışıklı bir eşin var sen herşeyin en güzeline layıksınn..Seni yakından görebilmeyi çok isterimm onun için herşeyi yaparım türkiyeye gelebilsenn.Canımsın sen benimm.Seni çok çok çoooookkkkk öpüyorum keşke ama keşke yanında olabilsem yakından görsem başka be isterim ki.mucukkk mucukk mucukk bebeğinide öpüyorumm mucukkss SENİ DELİ GİBİ SEVEN ŞENAY ÇOMOĞLU | |
|
| |
Thalia_Amor Yeni Üye
Kayıt tarihi : 17/11/09 Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 45 Yaş : 38 Nerden : istanbul Ruh Hali : Tuttuğu Takım :
| Konu: Geri: Thalia'yı Ne Kadar Seviyorsun? Salı Kas. 24, 2009 5:08 am | |
| Thalia aşkı bambaşka anlatılmaz yaşanır derler ya o Cinsten...Ona aşkım bambaşka 11 yıldır deli gibi aşığım ona hayallerimi süsleyen bir prenses MisaLi | |
|
| |
| Thalia'yı Ne Kadar Seviyorsun? | |
|