| THALIA DAN FLAŞ BİR HABER | |
|
+4seduccion thalia_rabia t_sodi nihal YaZYaGmUrU 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
YaZYaGmUrU Admin
Kayıt tarihi : 09/06/08 Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 359 Yaş : 40 Nerden : Kayıp Şehir Ruh Hali : Tuttuğu Takım :
| Konu: THALIA DAN FLAŞ BİR HABER Perş. Haz. 12, 2008 11:35 am | |
| THALIA DAN FLAŞ BİR HABER www.Thalia.com 'un en son haberi bomba etkisi yaratti... Haberde Thalianin yeni albumuyle en basarili oldugu ulkeler siralanirken Turkiye icin; Thalia 'yi tapma derecede seviyorlar,albumu suan en cok satan albumler listesinde zirvede ,albumun en basarili oldugu avrupa ulkesinin Turkiye oldugundan soz ederek' ilk defa Thaly'in Turkiyedeki basarisini ciddiye alip ,tanitim turlarinda ulkemize gelmek icin yesil isik yakildi.(Keza Thaly son albumu el sexto sentido ile cok kisa surede ulkemizin muzik listelerine yerlesmis olmasi Thalia'nin ulkemize gelmesini engelleyen sirketi Emi' harekete geciricektir,tipki 2003 yilindaki beklenmeyen japonya basarisi gibi) |
| |
|
| |
t_sodi nihal Yeni Üye
Kayıt tarihi : 02/08/08 Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 17 Yaş : 34 Nerden : istanbul Kişisel İleti : thalia artık türkiyeye gel sesimizi duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuyy Ruh Hali :
| Konu: Geri: THALIA DAN FLAŞ BİR HABER Çarş. Ağus. 06, 2008 10:16 am | |
| bu haber www.thalia.com'da yer alıyor mu?eger öyleyse hangi bölümünde ögrenebilirmiyim bide galiba türkiyede çok sattıgı için bulamıyorum albümünü | |
|
| |
thalia_rabia Yeni Üye
Kayıt tarihi : 09/09/08 Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 16 Yaş : 36 Nerden : kahramanmaraş Kişisel İleti : _MaSaLiM_&_ÖmRüM_ Ruh Hali : Tuttuğu Takım :
| Konu: Geri: THALIA DAN FLAŞ BİR HABER Ptsi Eyl. 15, 2008 1:51 am | |
| inşallah gelir türkiye'ye.... :star: | |
|
| |
seduccion Yeni Üye
Kayıt tarihi : 19/08/08 Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 7 Yaş : 35 Nerden : Blk Ruh Hali : Tuttuğu Takım :
| Konu: Geri: THALIA DAN FLAŞ BİR HABER Cuma Ekim 03, 2008 9:27 am | |
| Türkiye'ye gelmesini herkes gibi bende istiyorum ama,en başarılı yıllarda bişe buraya gelmediyse bundan hiç gelmez gibi geliyor bana. | |
|
| |
t_sodi nihal Yeni Üye
Kayıt tarihi : 02/08/08 Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 17 Yaş : 34 Nerden : istanbul Kişisel İleti : thalia artık türkiyeye gel sesimizi duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuyy Ruh Hali :
| Konu: Geri: THALIA DAN FLAŞ BİR HABER Cuma Ekim 03, 2008 11:44 am | |
| evet maalesef banada öyle geliyo helede şimdi sabrina varken çok zor of of keşke gelse | |
|
| |
jolie_esra Yeni Üye
Kayıt tarihi : 19/11/08 Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 35 Nerden : izmir Ruh Hali :
| Konu: Geri: THALIA DAN FLAŞ BİR HABER Paz Kas. 23, 2008 12:17 pm | |
| yuppi işallah gelir,cadı menajeri engelliyormuş gelmesini :twisted: | |
|
| |
muserref Yeni Üye
Kayıt tarihi : 12/09/08 Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 37 Nerden : istanbul Ruh Hali : Tuttuğu Takım :
| Konu: Geri: THALIA DAN FLAŞ BİR HABER Cuma Ocak 30, 2009 12:52 am | |
| neden thalia yayı acuna davet etmiyoruz arkadaşlar tahia . com a üye olup ingilizce onu okuyacağını düşündüğümüz mesajlar atabiliriz bence thaliayayı getirse getirse acun getirir onun menajerini bence acun ve ekibi ikna edebilir üstelik thali,a yeni bir anne ve nekadAR YARDIMSEVER BİR ÜNLÜ OLDUĞUNU HERKEZ BİLİYOR HADİ ARKADAŞLAR FIRSATIMIZ VARKEN HAREKETE GEÇELİM BU FIRSAT Bİ DAHA ELE GEÇMEZ ACUNA VE THALİA YAYA TÜRKİYEDEN VARMISIN YOKMUSUN VE THALİA .COM.TR SİTELERİNİ MESAJ YAĞMURUNA TUTALIM ARKADAŞLAR BEN MESAJ YAZDIM AMA SADECE BENİM GÖNDERMEMLE OLMUYOR SİZİNDE DESTEĞİNİZE İHTİYACIMIZ VAR HADİ ARKADAŞLAR | |
|
| |
felicity Yeni Üye
Kayıt tarihi : 01/07/09 Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 32 Nerden : Bursa
| Konu: Geri: THALIA DAN FLAŞ BİR HABER Çarş. Tem. 01, 2009 2:18 pm | |
| dünya turuna filan çıkarsa türkiye'ya kesin gelir, böyle bi haber çıktıysa yeni albümü de çıkacakmış vikipediye göre | |
|
| |
Thalia_Amor Yeni Üye
Kayıt tarihi : 17/11/09 Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 45 Yaş : 38 Nerden : istanbul Ruh Hali : Tuttuğu Takım :
| Konu: Geri: THALIA DAN FLAŞ BİR HABER Çarş. Kas. 18, 2009 3:00 pm | |
| İnş.Yeni albümünün tanıtımı için avrupa turnesine çıkar ve türkiye'ye de gelir i | |
|
| |
| THALIA DAN FLAŞ BİR HABER | |
|