| Yeni Gelenler Buraya | |
|
+34TUGCE kusi GAMZEEE Thalia'm prenses12 cenker ThaLiakoLik VolkanikSheker.~ thaliahayri yeşim elifcik bahriyeli Berna. elif_d __thalia-_-ayşe__ teacherim87 taliaaa cnm thalia rosalinda19 thalia_rabia Tuqba_777 umur375 Thalia_koLiK seduccion özlem thalia&resit thaliazelife gözdem t_sodi nihal cetin320 melinda thalıa*selin grubumhepsieren YaZYaGmUrU 38 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
seduccion Yeni Üye
Kayıt tarihi : 19/08/08 Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 7 Yaş : 35 Nerden : Blk Ruh Hali : Tuttuğu Takım :
| Konu: Geri: Yeni Gelenler Buraya Salı Ağus. 19, 2008 2:23 am | |
| Merhaba arkadaşlar ! Adım Sezer. 8 yıldan beri Thali fanıyım bu siteyi yeni keşfettim ve hemen üye oldum,aranıza kabul ederseniz çok sevinirim çok Teşekkürler... | |
|
| |
Thalia_koLiK Yeni Üye
Kayıt tarihi : 01/09/08 Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 9 Yaş : 28 Nerden : thalianın kalbindenn Ruh Hali : Tuttuğu Takım :
| Konu: Geri: Yeni Gelenler Buraya Ptsi Eyl. 01, 2008 1:09 pm | |
| slm bn beste fecci thalia koliğim onu 4 yaşımdan beri sefiorm onun en büük fanlarından biriim | |
|
| |
YaZYaGmUrU Admin
Kayıt tarihi : 09/06/08 Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 359 Yaş : 40 Nerden : Kayıp Şehir Ruh Hali : Tuttuğu Takım :
| |
| |
Thalia_koLiK Yeni Üye
Kayıt tarihi : 01/09/08 Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 9 Yaş : 28 Nerden : thalianın kalbindenn Ruh Hali : Tuttuğu Takım :
| Konu: Geri: Yeni Gelenler Buraya Çarş. Eyl. 03, 2008 11:32 am | |
| | |
|
| |
umur375 Yeni Üye
Kayıt tarihi : 03/09/08 Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 34 Nerden : tekirdağ Kişisel İleti : thalıayı sevıyorum Ruh Hali : Tuttuğu Takım :
| Konu: Geri: Yeni Gelenler Buraya Çarş. Eyl. 03, 2008 1:36 pm | |
| :lol!: meraba ben yiğit thalıa ya asığım bu arada yaşım 19 :affraid: thalıayı çok sevıyorum siteyi yapanlardanda allah razı olsun :santa: | |
|
| |
YaZYaGmUrU Admin
Kayıt tarihi : 09/06/08 Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 359 Yaş : 40 Nerden : Kayıp Şehir Ruh Hali : Tuttuğu Takım :
| |
| |
Tuqba_777 Yeni Üye
Kayıt tarihi : 08/09/08 Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 30 Nerden : İstanBuL Kişisel İleti : Uçurumun kenarında Biz'i iten Rüzqarında çok qüvenLi deiL ama Düşmemek için tutun bana .!!
'' Hayko'mm ' Ruh Hali : Tuttuğu Takım :
| Konu: Geri: Yeni Gelenler Buraya Ptsi Eyl. 08, 2008 7:59 am | |
| SLm ben Tuğba 13 yaşındayım Ekim ayında 14'üme qiricem.. Site çok qüzeLmiş ThaLia'yı çok seviorum Lunada aLbümü süper ötesi oLmuş | |
|
| |
thalia_rabia Yeni Üye
Kayıt tarihi : 09/09/08 Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 16 Yaş : 36 Nerden : kahramanmaraş Kişisel İleti : _MaSaLiM_&_ÖmRüM_ Ruh Hali : Tuttuğu Takım :
| Konu: Geri: Yeni Gelenler Buraya Salı Eyl. 09, 2008 6:24 am | |
| herkese slm arkadaşlar...adım rabia...20 yaşındayım...kahramanmaraşta oturuyorum....ankaralıyım....thalia fanatiğiyim... :star: :star: :star: | |
|
| |
YaZYaGmUrU Admin
| |
| |
Tuqba_777 Yeni Üye
Kayıt tarihi : 08/09/08 Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 30 Nerden : İstanBuL Kişisel İleti : Uçurumun kenarında Biz'i iten Rüzqarında çok qüvenLi deiL ama Düşmemek için tutun bana .!!
| Konu: Geri: Yeni Gelenler Buraya Çarş. Eyl. 10, 2008 9:56 am | |
| | |
|
| |
Tuqba_777 Yeni Üye
| Konu: Geri: Yeni Gelenler Buraya Çarş. Eyl. 10, 2008 10:00 am | |
| Yaa arkadaşLar bişey sorucam bu yaşın üstündeki köpek ne oLuyo benim öLede | |
|
| |
YaZYaGmUrU Admin
| |
| |
rosalinda19 Yeni Üye
Kayıt tarihi : 16/09/08 Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 36 Nerden : ankara Kişisel İleti : thaliaaa thalia thaliaa Ruh Hali : Tuttuğu Takım :
| Konu: Geri: Yeni Gelenler Buraya Salı Eyl. 16, 2008 8:31 am | |
| selam bende yeniyim adım mihrican 20 yaşındayım thalia hastasıyım | |
|
| |
Tuqba_777 Yeni Üye
| Konu: Geri: Yeni Gelenler Buraya Cuma Eyl. 19, 2008 7:09 am | |
| BiLqiLendirdiğin için çok TeşekkürLer !! | |
|
| |
cnm thalia Yeni Üye
Kayıt tarihi : 07/10/08 Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 30 Nerden : sakarya Kişisel İleti : slm bn birgül sakaryada oturuyorum 8. sınıfa gidiyorum...msnmi eklerseniz lütfen kendinizi tanıdın nerden aldığınızı söyleyin Ruh Hali : Tuttuğu Takım :
| Konu: Geri: Yeni Gelenler Buraya Salı Ekim 07, 2008 10:42 am | |
| slm bn birgül 14 yaşındayım sakaryada oturuyorum thaliayı çok sefiyorum..... | |
|
| |
YaZYaGmUrU Admin
| |
| |
cnm thalia Yeni Üye
Kayıt tarihi : 07/10/08 Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 30 Nerden : sakarya Kişisel İleti : slm bn birgül sakaryada oturuyorum 8. sınıfa gidiyorum...msnmi eklerseniz lütfen kendinizi tanıdın nerden aldığınızı söyleyin Ruh Hali : Tuttuğu Takım :
| Konu: Geri: Yeni Gelenler Buraya C.tesi Ekim 11, 2008 5:21 am | |
| hoşbulduk | |
|
| |
taliaaa Yeni Üye
Kayıt tarihi : 21/11/08 Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 35 Nerden : ankara
| Konu: Geri: Yeni Gelenler Buraya Cuma Kas. 28, 2008 10:16 am | |
| slm ben nazlan yaşım 19 4. sınıftan beri hayranlıgını duydugum thalia sitesinde bulunmaktan çok mutluyum yalnız bir problemim var nasıl resim eklendigini bilmiyorum yardımcı olursanız resim eklemek istiyorum | |
|
| |
teacherim87 Yeni Üye
Kayıt tarihi : 08/08/08 Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 37 Nerden : sivas Ruh Hali :
| Konu: Geri: Yeni Gelenler Buraya C.tesi Kas. 29, 2008 11:18 am | |
| merhaba arkadaslar ben pınar 21 yasındayım resım öğretmenliği bölümünde okuyorum ve kucuklugumden beri thalıa hastasıyım onun bırcok resmını yaptım dunyadakı en guzel kadın bence ve ayrıca ılerde ınsallah maasa gectıgım zaman bı sekılde onu bulup onunla tanıscam bu benım en buyuk hayalım ama sadece hayal olmakla kalmayacak gerceklestırcem ınsallah bı sıtede hepımıze hos vakıt gecırmeler.. | |
|
| |
YaZYaGmUrU Admin
| Konu: Geri: Yeni Gelenler Buraya Paz Kas. 30, 2008 4:11 am | |
| - taliaaa demiş ki:
- slm ben nazlan yaşım 19 4. sınıftan beri hayranlıgını duydugum thalia sitesinde bulunmaktan çok mutluyum yalnız bir problemim var nasıl resim eklendigini bilmiyorum yardımcı olursanız resim eklemek istiyorum
Selam Nazlan Hoşgeldin Buraya Tıklayıp Nasıl Resim Ekleneceğine Bakabilirsin Foruma Resim Ekleme Sende hoşgeldin teacherim87 keyifli paylaşımlar | |
|
| |
taliaaa Yeni Üye
Kayıt tarihi : 21/11/08 Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 35 Nerden : ankara
| Konu: Geri: Yeni Gelenler Buraya Ptsi Ara. 01, 2008 9:13 am | |
| | |
|
| |
__thalia-_-ayşe__ Yeni Üye
Kayıt tarihi : 24/12/08 Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 31 Nerden : K.Maraş Ruh Hali : Tuttuğu Takım :
| |
| |
YaZYaGmUrU Admin
| |
| |
elif_d Yeni Üye
Kayıt tarihi : 30/12/08 Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 5 Yaş : 37 Nerden : samsun Ruh Hali : Tuttuğu Takım :
| Konu: Geri: Yeni Gelenler Buraya Salı Ara. 30, 2008 4:56 am | |
| MERHABA BENDE ARANIZA YENİ KATILDIM | |
|
| |
Berna. Yeni Üye
Kayıt tarihi : 01/01/09 Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 13 Yaş : 33 Nerden : İstanbul Ruh Hali :
| Konu: Geri: Yeni Gelenler Buraya Perş. Ocak 01, 2009 2:47 am | |
| Merhaba ben istanbul'dan Berna. 17 yaşındayım. Daha bu sabah üye oldum. Siteyi çok sevdim. | |
|
| |
| Yeni Gelenler Buraya | |
|