YaZYaGmUrU Admin
Kayıt tarihi : 09/06/08 Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 359 Yaş : 40 Nerden : Kayıp Şehir Ruh Hali : Tuttuğu Takım :
| Konu: Moderatör Alımları Başlamıştır C.tesi Tem. 12, 2008 8:01 am | |
| Sitemizin Tüm Bölümlerine Moderatör Alınacaktır. Moderator olmak isteyenler mod olmak istedikleri bölümü yazarlarsa Yönetim inceliyerek gerekli şartları görürse atanırlar.
NOT: Online sürenize göre değerlendirme yapılacaktır. | |
|
thalıa*selin Moderatör
Kayıt tarihi : 18/07/08 Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 21 Yaş : 31 Nerden : thalinistandan:D Kişisel İleti : thaliayı çok seviyorum canım benim grup hepsiyide bir o kadar seviyorum.. Ruh Hali : Tuttuğu Takım :
| Konu: Geri: Moderatör Alımları Başlamıştır Paz Tem. 20, 2008 12:58 pm | |
| Thalia Resimleri bölümüne mod olmayı çok istiyorum oraya bol bol paylaşımda yaparım.. | |
|
YaZYaGmUrU Admin
Kayıt tarihi : 09/06/08 Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 359 Yaş : 40 Nerden : Kayıp Şehir Ruh Hali : Tuttuğu Takım :
| Konu: Geri: Moderatör Alımları Başlamıştır Paz Tem. 20, 2008 2:05 pm | |
| Tamam Thalia BöLümünde YetkiLerini AyarLıyorum | |
|
thalıa*selin Moderatör
Kayıt tarihi : 18/07/08 Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 21 Yaş : 31 Nerden : thalinistandan:D Kişisel İleti : thaliayı çok seviyorum canım benim grup hepsiyide bir o kadar seviyorum.. Ruh Hali : Tuttuğu Takım :
| Konu: Geri: Moderatör Alımları Başlamıştır Ptsi Tem. 21, 2008 12:59 pm | |
| ya ben niye yeni üye oldum | |
|
YaZYaGmUrU Admin
| Konu: Geri: Moderatör Alımları Başlamıştır Ptsi Tem. 21, 2008 2:44 pm | |
| AfeDerSin RütbeLere Gif ekLemiŞtim. Şimdi DüzeLtiyorum | |
|
ay(l)in_tha(l)ia Yeni Üye
Kayıt tarihi : 22/07/08 Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 30 Nerden : napıcan yanımamı gelecen Kişisel İleti : gülçin ergülü cok seviyorum thilayıda cok seviyorum Ruh Hali : Tuttuğu Takım :
| |
YaZYaGmUrU Admin
| |